Wat kan ik voor jou betekenen?

Een gemeubileerde woning verkoopt beter!

Het gebruik van tijdelijke meubels en accessoires om een woning professioneel te presenteren, staat bekend als “home staging” of verkoopstyling. Verkoopstyling is een effectieve strategie om de verkoopbaarheid van een woning te vergroten door potentiële kopers een aantrekkelijke en goed ingerichte leefruimte te laten zien.

– Gemeubileerde woningen zien er vaak aantrekkelijker en uitnodigender uit. Potentiële kopers kunnen zich gemakkelijker voorstellen hoe ze de ruimte kunnen gebruiken en inrichten.

– Gemeubileerde ruimtes helpen bij het creëren van een gevoel van schaal en laten de daadwerkelijke grootte van de kamers beter zien.

– Kwaliteitsfoto’s trekken meer aandacht en kunnen het aantal potentiële kopers vergroten.

Meubelverhuur

 

Wij bieden complete inboedels aan voor verhuur, specifiek voor verkoopstyling. Deze huurperiode kan steeds met 1 maand verlengd worden. Zodra de woning verkocht is, worden de meubels en accessoires weer door ons opgehaald.

w

Intake

Ik kom langs om de woning te bekijken en te bepalen wat er nodig is voor een optimale presentatie.

h

Voorstel

Binnen 24 uur lever ik per mail een op maat gemaakt voorstel aan.

Inrichten en foto's

Binnen max. 2 weken kan ik de gehele woning inrichten. Vervolgens kan de makelaar de fotograaf inplannen.

Z

Publicatie Funda

De makelaar meldt de woning aan op Funda

Hoe komen we in contact?

Heb jij een (leegstaande) woning of appartement dat binnenkort de verkoop in moet? Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, bel me dan op +31(0)6 21 89 56 28. 

 

5 + 4 =